Oferta Servicii Companii

 1.  REPREZENTATII ARTISTICE
  Daca deschideti un nou birou, daca doriti sa organizati un team building, daca lansati un nou produs ,atunci echipa noastra va ofera cunostintele si experienta organizarii unui eveniment unic.
  Puteti da originalitate evenimentelor din cadrul companiei dumneavoastra prin intermediul unor programe artistice organizate de clubul nostru. Va punem la dispozitie dansatori talentati, care vor contribui la succesul organizarii evenimentului dumneavoastra.

 2. ABONAMENTE PENTRU SALARIATI & TRAININGURI 
  Daca dorti sa oferiti sansa aganajatilor de a-si petrecere timpul liber intr-un mod placut, noi va putem pune la dispozitie abonamente de dans sporiv si dans popular la preturi avantajoase. Putem alcatui un program personalizat pentru salariatii dumneavoastra, vizand toate aspectele muncii in echipa. Veti avea ca rezultat angajati motivati si o echipa pe care va puteti baza. Cursurile de dans se pot desfasura atat la sediul nostru cat si la sediul companiei.
  (Colaboratori: ICCO, Ipsos)

 3. CURSURI DE DANS PENTRU GRADINITE SI SCOLI
  Clubili poate raspunde cerintei dumneavoastra de a veni la scoala sau la gradinita. Copiii au ocazia sa se familiarizeze cu notiuni de baza ale dansului sportiv, care le va accentua calitatile artistice, dar si deprinderi practice necesare unei dezvoltari fizice si psihice armonioase. Acestia isi vor petrece timpul intr-un mod constructiv si nu va mai fi necesar sa se deplaseze intr-o alta locatie. Castigati timp si experienta in dans alaturi de Clubili.
  (Colaboratori: Gradinita Bartolomeu, Gradinita Pinocchio)
  Copiii dumneavoastra pot participa la cursuri de dans si la sediul nostru.
  (Informatii si detalii la tel: 0268 415 475)

 4. INCHIRIERE SALA DANS
  In cazul in care sunteti persoana fizica autorizata sau persoana juridica, va putem pune la dispoztie sala pentru organizarea diverselor tipuri de activitati – cursuri de dans, workshopuri, seminarii, lansari de produs, petreceri intr-un cadru restrans.
  Va punem la dispozitie mese, scaune, videoproiector, calculator, sistem audio, echipament Wii. Costurile vor fi discutate inainte, in functie de complexitatea evenimentului.