Ce este Clubul de Bricolaj Dremel?

Clubul de Bricolaj este un proiect menit sa promoveze conceptul DIY- do-it-yourself in randul copiilor din gradinite, scoli si licee care au in dotare sau folosesc uneltele Dremel.

Acest club da posibilitatea tuturor scolilor doritoare sa se implice intr-un proiect anual, care va dezvolta spiritul competitiv, imaginatia, creativitatea si originalitatea participantilor. Clubul de Bricolaj Dremel va premia cele mai reusite lucrari in cadrul unor concursuri prevazute in tabelul de mai jos.

Cine pot fi membrii Clubului de Bricolaj?

Membrii Clubului sunt scoli, gradinite si licee din invatamantul de stat si privat, care au in dotare unelte Dremel si oragnizeaza ateliere Dremel

Avantajele Clubului de Bricolaj

Devenind membru al acestui Club, veti deveni un partener de incredere al Robert Bosch Romania, avand acces catre mai multe proiecte educationale sustinute de brandul Dremel, dar si posbilitatea achizitionarii uneltelor si accesoriilor Dremel la preturi preferentiale.

Tematica anului 2012-2013

Incepand cu luna aprilie 2012, scolile doritoare sa se implice in activitatile acestui Club de Bricolaj, vor avea in vedere organizarea unui numar de 9 activitati pe an marca Dremel, tinand cont de urmatorul calendar de activitati si caracteristica materialelor folosite.

 

Luna

Tip activitate Dremel/material  folosit

Aprilie 2011

Lemn/Placaj

Mai 2012

Sticla/Ceramica

Iunie 2012

Polistiren extrudat/organza

OLIMPIADA DREMEL Editia I –iunie 2012*

 

Septembrie 2012

Metal/foita metalica

Octombrie 2012

Lumanare

Noiembrie 2012

Lemn/placaj/organza

Decembrie 2012

Sticla/Ceramica

CONCURS DE POPULARITATE Dremel – decembrie 2012 **

 

Ianuarie 2013

Polistiren

Februarie 2013

Metal/foita metalica

Martie 2013

Material original propus de participanti, pe care se poate lucra cu uneltele Dremel

OLIMPIADA DREMEL Editia II  - aprilie 2013***

 

DREMEL PENTRU PROFESORI – mai 2013****

 

 

Descriere tabel

Fiecare scoala implicata in proiectul Clubului de Bricolaj va trimite in fiecare luna poze cu activitatea realizata (respectand tipul de material propus in tabel). Nu exista limite in ceea ce priveste imaginatia si creativitatea.  Fiecare scoala poate veni  cu o idee proprie, dar se poate insipra atat din temele propuse in Cartea de Inspiratie Dremel, dar si de pe siteul Dremel Europe.

 OLIMPIADA DREMEL EDITIA I – iunie 2012*

Pe baza pozelor trimise in lunile aprilie, mai, iunie,   fiecare tip de invatamant ( prescolar, primar,gimnazial si liceal)  inscris in clubul de bricolaj va  primi 3 premii:

- Premiul CREATIVITATE

- Premiul ORGINALITATE

- TROFEUL DREMEL

CONCURS DE POPULARITATE  Dremel – decembrie 2012 – editia I**

 In functie de recomandarile profesorilor coordonari, vor fi propusi 3 elevi din fiecare scoala, care s-au facut remarcati  in cadrul atelierelor de lucru Dremel. In desemnarea acestor elevi se va tine cont de: originalitatea, creativitatea,entuzisamul de care au dat dovada pe parcursul desfasurarii activitatilor. Acesti elevi vor fi invitati la sediul Bosch in vederea participarii la un Concurs Surpriza. Elevii scolilor participante din alte orase, vor fi anuntati din timp asupra locatiei pentru acest concurs. Premiile vor  consta in unelte Dremel, dar si in alte surprize pentru participanti.

 OLIMPIADA DREMEL EDITIA II – aprilie 2013 ***

Pe baza pozelor trimise in lunile septembrie 2012, octombrie 2012,noiembrie 2012, decembrie 2012, ianuarie 2013, februarie 2013,martie 2013,   fiecare tip de invatamant inscris in clubul de bricolaj (invatamant prescolar, primar,gimnazial si liceal) va  primii 3 premii:

- Premiul CREATIVITATE

- Premiul ORGINALITATE

- TROFEUL DREMEL

DREMEL PENTRU PROFESORI – mai 2013 ****

Brandul Dremel doreste sa multumeasca tuturor profesorilor implicati in proiectele Clubului de Bricolaj si ii invita in luna mai 2013 la evenimentul GALA DREMEL.  La acest eveniment, se va face un sumar al tuturor activitatilor Dremel desfasurate in fiecare scoala pe parcursul anului 2012/2013 si fiecare profesor coordonator va fi fi premiat.

 

Dremel a lansat oficial in luna Iunie Club Bricolaj Dremel http://www.casamea.ro/lifestyle/noutati/evenimente/dremel-lanseaza-clubul-de-bricolaj-dremel-in-scoli-8459.

Scolile doritoare pot accesa si contul facebook Atelier Bricolaj Dremel, unde sunt postate constant informatii despre concursurile noastre.http://www.facebook.com/pages/Atelier-Bricolaj-Dremel/296217407136554

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati si la numarul de telefon 0723 671 307.